top of page

Algemene voorwaarden

14 dagen bedenktijd

Als consument heb je gedurende 14 kalenderdagen het recht om jouw aankoop te herroepen en dat zonder dat je een reden moet opgeven (artikel VI.47 tot VI.53 Wetboek Economisch Recht). Je kan hiervoor contact opnemen met info@yentlmusic.be en eventueel gebruik maken van het modelformulier voor herroeping.

De herroepingstermijn van 14 dagen begint op de dag nadat jij (of diegene die je hebt aangesteld) het product fysiek in ontvangst hebt genomen. Gedurende de herroepingstermijn ben je verplicht om de goederen en de verpakking met zorg te behandelen. Je mag ze enkel uitpakken of gebruiken zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden. Als je van jouw herroepingsrecht gebruik maakt, moet je het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de verkoper retourneren, volgens de redelijke en duidelijke instructies van de verkoper.

Als je beslist om je aankoop te herroepen, betaal je enkel de directe kosten van het terugzenden. Wij zorgen zo snel mogelijk voor een terugbetaling van alle ontvangen betalingen, inclusief de eventuele leveringskosten, en dat binnen de 14 dagen nadat we op de hoogte werden gebracht van jouw herroeping. Wij mogen wel wachten met de terugbetaling als we je teruggezonden product nog niet hebben ontvangen en we ook geen bewijs hebben dat je het hebt geretourneerd.

Leveringstermijn

De verwachte leveringstermijn is slechts een indicatie en niet bindend. Wij proberen jouw bestelling uiteraard wel zo snel mogelijk te verwerken en te leveren. Indien jouw bestelling langer dan 30 dagen op zich zou laten wachten, houden we jou op de hoogte en zal je gedurende 30 dagen het recht om je aankoop kosteloos te annuleren en een terugbetaling te vragen.

bottom of page