Het warmste jaar

Yentl zingt voor het goede doel!

UPDATE: het warmste jaar 2020 werd door de coronamaatregelen geannuleerd en zal in 2021 plaatsvinden in hetzelfde concept maar met een ander goed doel. 

2020 is het warmste muzikale jaar van Yentl. Tot en met 20 december gaat één derde van de opbrengsten van optredens en concerten, zowel solo als met Wolvenn, Neander of Close Up, naar het goede doel. 

De organisatie waarvoor Yentl zal zingen is de Muziekbank. Dit is een West-Vlaamse organisatie die muzikale projecten organiseert en subsidieert en die eveneens ook voor de aankoop of herstelling zorgt van muziekinstrumenten voor kansarme kinderen en jongeren.

Voor haar masterproefproject drie jaar geleden koos Yentl ervoor om workshops rond muziek te geven aan maatschappelijk kwetsbare jongeren in Leuven. Daardoor groeide het verlangen om later een dergelijk project op te starten of te ondersteunen. Met dit jaarproject hoopt ze dan ook om een mooi bedrag in te zamelen voor de Muziekbank.

In de zomervakantie van 2020 zal Yentl de Belgische kustlijn afstappen met haar rugzak en haar tent. Tijdens deze vijfdaagse wandeltocht van Knokke naar De Panne wil ze graag iedere dag minstens één concertje geven waarvan de opbrengst volledig naar de Muziekbank zal gaan. Mensen die aan de kust wonen of mensen kennen die daar wonen en een piano ter beschikking hebben, mogen via het contactformulier altijd iets laten weten!

Meer info over de Muziekbank kan je vinden op https://streekfonds.be/de-muziekbank/

 

©2020 by Yentl